El Col·legi de Metges de Barcelona ha reconegut aquest dilluns l’excel·lència professional del dr Enric Subirats, cap del servei de medicina interna de l’Hospital de Cerdanya. Es tracta d’un guardó que atorga un jurat constituït per metgesses i metges de reconegut prestigi a aquells professionals que destaquen per la seva feina. El Col·legi ha reconegut la trajectòria exemplar de Subirats i ha destacat els valors que configuren el seu professionalisme mèdic.
L’hospital de Cerdanya ha compartit la notícia a les seves xarxes socials i en poques hores ja ha rebut les felicitacions d’un centenar de persones.
El doctor Enric Subirats és titular de la càtedra de medicina de muntanya i simulació clínica de la Universitat de Girona i desenvolupa una intensa activitat docent des de l’Hospital de Cerdanya. També ofereix formació continuada de professionals dels esports de muntanya i dels grups de rescat organitzats. Compagina aquesta activitat amb la direcció de la clínica de l’estació d’esquí de Masella i també ha publicat diferents llibres, el darrer el ‘Manual de Medicina de Muntanya i del Medi Natural’.