El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, ha anunciat que es faran millores de forma immediata a la carretera C462, que uneix la Seu d’Urgell amb la vall de la Vansa i Tuxient. Ho ha fet des de la capital de l’Alt Urgell, on s’ha desplaçat aquest divendres a la tarda per visitar l’ajuntament. Ha concretat que es refarà el ferm, es millorarà la seguretat i es corregiran alguns revolts.

Inicialment, s’actuarà al tram de 14,5 quilòmetres que hi ha entre l’encreuament de la carretera d’Artedó i el poble d’Adraén, amb una obra que tindrà un cost de 3,5 milions d’euros. Posteriorment, al llarg dels propers anys es preveu acabar l’actuació.

L’actuació ja estava adjudicada l’any 2010, però per les restriccions pressupostàries va acabar caient. Ara, s’havien recollit més de 1.300 signatures per demanar a la Generalitat que fes l’actuació.

Parlen al vídeo: DAMIÀ CALVET, CONSELLER TERRITORI I SOSTENIBILITAT

El Pirineu avui