La doctora Elisabet Juncà va ser una de les professionals que van acompanyar als joves participants de la segona edició del projecte Tàndem per estudiants de Formació Professional.
En el marc de la presentació pública dels projectes d’enguany, i dels reptes innovadors que els alumnes van preparar per a les empreses Juncá va fer un balanç dels hàbits alimentaris dels joves, actualment.

Juncà va destacar la importància de l'alimentació en el dia a dia de les persones, i de les empreses vinculades amb la restauració, així com les diferències nutricionals entre les zones rurals o les urbanes.

Al nostre país alimentar-se de manera saludable, de vegades, sembla que surt econòmicament car

Els participants del Tàndem van poder fer preguntes a la doctora i als professionals que s'hi van prestar per assessorar els joves estudiants. Tàndem és, de fet, una comunitat d'innovació oberta on professionals, docents i estudiants interactuen per donar resposta a reptes reals i significatius presents a les empreses i a la societat andorrana en general.

Parlen al vídeo: DRA. ELISABET JUNCÀ, Endocrinòloga

El Pirineu avui