La Festa Major de la Seu d’Urgell comptarà enguany amb gairebé un centenar d’activitats per a tots els públics, entre el dijous 16 d’agost i el dimarts 21. Així s’ha donat a conèixer aquest dilluns al matí durant la roda de premsa de presentació dels actes d’enguany. A nivell musical, els plats forts d’aquesta edició seran els Catarres i els valencians Zoo.

Pel que fa al pregó, enguany aquest serà força diferent al d’anys anteriors. Tot i que encara s’està acabant de perfilar com es farà, el que ja se sap és qui en seran els autors.

La resta d’activitats lúdiques i culturals es mantenen similars a anys anteriors, amb la consolidació del Camp del Codina com a escenari de concerts divendres i dissabte. També hi haurà algunes novetats, com ara un espectacle itinerant de teatre pel carrer, mentre que el teatre de dijous comptarà amb l’obra McGuffin, de Carlos Latre.
D’altra banda, enguany s’iniciarà una campanya de consicenciació per tal de reduir la ingesta d’alcohol durant la festa.

Parlen al vídeo: SÍLVIA ISCLA, REGIDORA DE FESTES

El Pirineu avui