Les oportunitats de negoci a Andorra s’han donat a conèixer al World Forum for Foreign Direct Investment, el congrés mundial més important d’inversió estrangera que enguany se celebra a Liverpool, on Actua va mostrar els avantatges i oportunitats d’invertir al país arran del recent procés d’obertura econòmica.
Segons dades facilitades per l’organització, hi participen uns 450 professionals del sector i també hi són presents agències de promoció econòmica de 44 països.
Aquesta és la segona participació d’Actua al congrés, si l’any passat es van presentar les oportunitats de negoci al Principat, enguany l’organització de l’esdeveniment també ha convidat el director general de NiceFruit a Andorra, José Maria Roger, a explicar en diverses sessions de treball com ha estat el procés d’implantació, els motius que han portat la seva multinacional a fixar la seva seu social a Andorra i a traslladar properament el departament de Recerca i Desenvolupament (R+D) al país.
El director del World Forum for Foreign Direct Investment, Adam Jones-Kelley, ha assenyalat que Andorra està mostrant com està de preparada per als negocis
Enguany hi participen al congrés inversors amb un potencial de milions d’euros que comencen a conèixer les oportunitats que ofereix Andorra

El World Forum for Foreign Direct Investment ha finalitzat aquest dimecres a Liverpool.

Parlen al vídeo: JUDIT HIDALGO, DIRECTORA ADI-ACTUA

El Pirineu avui