Fins al 25 de Febrer La Massana està de festa gastronòmica amb les jornades de Lo Mondongo
En aquesta convocatòria els restaurants de la parròquia que participen en la iniciativa ofereixen menús amb plats basats en la carn de porc.
A “El Mandongo” d’enguany també s’hi troben propostes amb altres productes autòctons en receptes que van des de les tradicionals a les més modernes i creatives, amb tocs d’altres cultures, i fins i tot, alguns establiments han afegit a la seva oferta els calçots,
En aquestes jornades podem trobar diferents ofertes:
Cuina dels fogons dels hotels Sant Gothard, el Rústic, o l’hotel Abba Xalet Suites Hotel.
Els plats tradicionals de la Borda Raubert, borda de l’Avi, Borda Secreta, Molí dels Fanals o la Borda Casa Vella Palés.
Els plats originals de La Torrada, La Toscana, Tequilando, Residència Aldosa, o el que ens ofereix el mestre Julien de l’Hostal Palanques

Els menús de Lo Mandongo tenen preus que van dels 11 als 35 euros.
Els més infortmals els podem trobar als restaurants Sant Romà, el Cabin, Casa Eyre, La Pampa, El Racó dels Amics o al 360° Eatery &Bar.

Parlen al vídeo: JULIEN VAIEN, HOSTAL PALANQUES

El Pirineu avui