Dissabte comencen les desenes jornades de ´Lo Mandongo´ a la Massana. Una vintena de restaurants tornen a participar en aquest cicle de cuina d´hivern, que té el porc com a protagonista de tots els plats.
Una vintena de restauradors de la Massana prenen part en les noves jornades de ´Lo Mandongo´, el cicle gastronòmic dedicat a la carn de porc. Quatre dels quals ho fan per primera vegada: tres són restaurants i l´altre és una residència que també ofereix cuina. En aquesta edició es volen superar els menús que es van vendre l´any passat, quan es va arribar als 1.300.

Aquestes jornades s´inclouen dins de ´La Massana Fogons´, un conjunt de cicles que es fan a la parròquia per donar més rellevància a l´oferta gastronòmica dels seus restauradors. Cada proposta és diferent i sempre amb el porc com a referència.

Els preus dels menús de ´Lo Mandongo´ van dels 15 als 35 euros, i estaran disponibles des d´aquest mateix dissabte i fins al 25 de febrer.

Parlen al vídeo: SERGI BALIELLES – Conseller Turisme, Comerç i Dinamització – MIRIAM SÁNCHEZ- Cap de cuina Hotel Gothard

El Pirineu avui