Ja han finalitzat  les obres d’adequació d’un solar municipal per convertir-lo en aparcament públic gratuït a la zona sud de l’Horta del Valira de la Seu d’Urgell. Recordem que aquesta actuació ha estat fruit d’un acord de plenari de l’Ajuntament urgellenc que pretén endreçar la mobilitat del trànsit rodat per accedir a l’escola Albert Vives. A banda, l’acció vol servir per tenir una nova bossa d’aparcament públic, a tocar del barri de Santa Magdalena, que  hauria de donar resposta durant els grans esdeveniments que celebra la Seu com són la Fira de Sant Ermengol i la Festa Major, que comporten una gran afluència de vehicles vinguts de fora de la ciutat. Un fet que, sovint, deriva en una mancança de places d’estacionament que aquest nou espai hauria de mitigar. Les obres han tingut un cost total de 14.278 euros.

El Pirineu avui