Ferrocarrils de la Generalitat i la Federació d’Hostaleria de les comarques de Girona han renovat recentment el conveni de col·laboració amb el qual tots els empresaris associats a la patronal podran obtenir preus avantatjosos sobre la compra de forfets de les estacions d’esquí d’Espot, Port Ainé, La Molina, Vall de Núria i Vallter 2000.
Gràcies a la bona rebuda de l’acord entre el sector de l’hostaleria gironí, Ferrocarrils de la Generalitat cada any ha ofert millors condicions i, enguany el producte estrella és l’oferta de 2×1 per la compra de forfets a les estacions d’esquí esmentades de dilluns a divendres que no siguin festius. A banda d’aquesta promoció, els associats tindran un 10% de descompte sobre el preu del forfet que comprin a les taquilles durant els caps de setmana i festiu.
A més amb aquest conveni de col·laboració, Ferrocarrils ha ampliat la seva oferta d’activitats als associats de la Federació per les temporades de primavera, estiu i tardor del 2018, oferint un 10% de descompte sobre la compra de tiquets pel cremallera de Vall de Núria, el Telecadira de Vallter, el Bike Park, el Telecabina de La Molina i en el parc lúdic de Port Ainé.

El Pirineu avui