Una quarantena de nens i nenes de 7 a 12 anys han participat aquest cap de setmana en la 3a edició del Masterxef Infantil, a la sala Sant Domènec de la Seu d’Urgell. Els cuiners convidats han estat Mariona Peguera (del Restaurant Andria), Axier Arbilla (de l’Arbeletxe), Josep Mª Troguet (de Cal Serni) i Cristian Tomé (d’Espora Events). En aquest concurs local semblant al que es realitza en el popular programa televisiu, els petits cuiners es van dividir en quatre equips amb davantals i gorres de diferents colors. Els concursants van haver d’elaborar en 45 minuts dos plats diferents: un primer i unes postres. Aquest Masterxef Infantil va repartir premis en les categories a la millor taula parada, a la millor presentació, al millor servei i al millor àpat. Tots els guardonats van rebre un diploma, així com entrades de franc a la parc de Nadal.
L’activitat està organitzada per la Regidoria d’Infància i Joventut de la Seu d’Urgell per commemorar el Dia de la Infància. Cal recordar que Masterchef Infantil és una proposta sorgida del Consell Municipal d’Infants.

El Pirineu avui