L’Ajuntament de Guils de Cerdanya ha encarregat un estudi topogràfic a l’àrea de l’aparcament de l’estació de Guils Fontanera per ordenar aquest espai i evitar el col•lapse que es produeix alguns caps de setmana amb la presència massiva de cotxes. L’estudi redactat, i presentat recentment, proposa la distribució dels aparcaments a la zona que, en els propers mesos, l’ajuntament farà pintar i senyalitzar.

En total surten més de 250 places de 15 metres quadrats. La zona d’aparcament tindrà també cinc places per a autobusos, cinc places per a persones amb discapacitat, un espai generós per a motos i cinc places més per a autocaravanes. Els vials interiors de la zona de l’aparcament són de 5 metres d’ample. La senyalització dels aparcaments es farà de cara la propera temporada.  El projecte modernitzarà l’accés i l’aparcament a l’estació, que actualment es fa en un gran solar.

El Pirineu avui