L’ajuntament de la Seu d’Urgell ja ha fet el primer pas per tal de poder ampliar la residència sociosanitària. L’equipament que hi ha a l’últim pis de l’hospital s’ampliarà cap a la planta superior del Centre Cívic. És per això que en el darrer ple s’ha aprovat la cessió d’ús d’aquest espai a la Fundació Sant Hospital. La reforma tindrà un cost de 2,5 milions d’euros i permetrà disposar de 21 places.

Part de l’oposició, però, ha lamentat que l’ampliació serà insuficient i que la Seu necessita més places de residència sociosanitària.

En aquesta sessió també s’ha aprovat la cessió al Servei Català de la Salut del terreny on hi ha l’actual magatzem de la brigada, per tal que hi faci el nou CAP. Compromís per la Seu ha tornat a criticar que el magatzem es traslladi als terrenys de l’antiga escola la Valira, degut al cost que tindrà la construcció del nou edifici. L’equip de Goevrn i Esquerra, però, ho han tornat a defensar.

Recordem que en el cas del nou centre de serveis de la brigada, l’ajuntament hi invertirà uns dos milions d’euros.

Parlen al vídeo: JESÚS FIERRO, TINENT ALCALDE LA SEU – ÒSCAR ORDEIG, PORTAVEU COMPROMÍS PER LA SEU – PAU LOZANO, PORTAVEU CUP – FRANCESC VIAPLANA, PORTAVEU ESQUERRA

El Pirineu avui