Dins el pla d’ajuts a les famílies amb fills escolaritzats al municipi, aquest curs escolar l’ajuntament de Puigcerdà tornarà a subvencionar la totalitat de l’import dels forfets dels alumnes d’Educació Primària que participin a la Setmana Blanca. El curs passat el consistori va optar per destinar una partida pressupostària a aquesta finalitat i, veient la bona acollida que va tenir per part de les famílies, enguany ha decidit tornar a concedir l’ajut amb l’objectiu d’incentivar la màxima participació dels nens i nenes en aquest esport tan arrelat al Pirineu.

L’ajuntament de la capital ceretana destinarà 6.500 euros en finançar els forfets, que beneficiaran uns 470 alumnes. Aquest import l’entregarà directament a les estacions d’esquí on els escolars facin l’activitat de Setmana Blanca.

Recordem que el consistori puigcerdanenc destinarà aquest curs 2017-2018 un total de 51.000 euros en subvencions en l’àmbit educatiu, com els ajuts per a material escolar, a les Ampes o a les activitats esportives que s’organitzen des del centre.

Parlen al vídeo: ALBERT PIÑEIRA, ALCALDE DE PUIGCERDÀ

El Pirineu avui