Ja es pot visitar l’exposició “Artistes Catalanes del dibuix i la pintura” a la Biblioteca Sant Agustí de la Seu d’Urgell.
La mostra ha estat cedida per l’Institut Català de les Dones de Lleida.
TALL. LOURDES ESTEVE, DIRECTORA BIBLIOTECA SANT AGUSTÍ
Les artistes seleccionades, miniaturistes, pintores, dibuixants i il·lustradores, són una mostra del creixement i l’evolució de la creativitat artística de moltes dones que com elles, al llarg del temps, han treballat amb diferents interessos: des de l’adopció dels llenguatges acadèmics i establerts perquè es reconegués el seu treball, fins a la transformació i subversió d’aquests llenguatges per construir altres formes de pintar i representar el món. Elles, com moltes altres, formen part d’una genealogia oculta que aquesta exposició pretén començar a fer visible.

El Pirineu avui