L’estació de Masella acollirà aquest dissabte el Salomon Quest Challenge, la competició per equips pensada per gaudir de la neu en família i amics que ja s’ha consolidat com una de les més divertides de l’hivern. Després de reunir 900 persones al seu pas per Baqueira i Grandvalira, Masella es prepara per acollir aquesta prova que requereix compenetració i estratègia, però sobretot ganes de passar-s’ho bé.

Hi ha dues categories, challenge i familiar, i es podran escollir les modalitats de slalom gegant, freeride, skicross i banked slalom. A les 9h del matí està prevista l’entrega de dorsals al Pla de Masella i a les 10h arrencarà la competició. Els participants tindran tres hores per demostrar la seva habilitat en aquestes quatre proves dissenyades especialment per a l’ocasió i intentar aconseguir el màxim de puntuació.

Les inscripcions ja estan obertes a la web www.salomonquestchallenge.com a un preu de 10 euros.

Parlen al vídeo:

El Pirineu avui