Aquest divendres s’ha presentat El setge del destí, la primera novel·la històrica de l’escriptor Ramon Vergés.

La novel·la ambientada durant la Baixa Edat Mitjana al llarg de les terres catalanes, mallorquines, franceses i fins a Terra Santa, narren la història de dos personatges, en Gerard i en Daniel, que hauran de lluitar per sobreviure a les croades a Terra Santa i la gerra contra l’heretgia càtara.

Segons Ramon Vergés, la crueltat dels segles XII i XIII el van inspirar per centrar el llibre al període històric de les croades, una edat on la gent es posicionava en funció de les circumstàncies en les quals es trobés.

L’autor confronta els protagonistes a decisions que plantegen la moralitat i la integritat humana. Una lluita constant per sobreviure a les croades, una època dura i cruel.

La presentació va anar a càrrec de l’escriptora M. Dolors Millat i de l’actor Blai Castell.

Parlen al vídeo: RAMON VERGÉS, ESCRIPTOR

Els Pallars, 30 de gener 2017: ES PRESENTA “EL SETGE DEL DESTÍ”

El Pirineu avui