Aquest dilluns s’han posat a la venda les entrades per assistir a la 22a edició de la Festa del Trinxat, que es celebrarà el proper 25 de febrer al pavelló del poliesportiu de Puigcerdà. De moment hi ha 800 entrades disponibles tot i que no es descarta arribar als més de 900 comensals de l’any passat, quan es va consolidar la recuperació d’aquesta cita gastronòmica i social, que fa uns anys va baixar als 500 comensals.

Enguany la festa coincideix amb la setmana de carnaval. És per això que l’organització anima tots els assistents a portar una màscara de carnestoltes.

La Festa del Trinxat vol ser un aparador de la gastronomia cerdana. L’associació Cuina Pirinenca de Cerdanya elaborarà un any més el menú: ou ecològic cuit a baixa temperatura amb sopa de ceba i un jarret de ral confitat amb llit de Pera de Puigcerdà. Diversos restaurants prepararan el tradicional trinxat, fet amb col i patata, i, les postres les elaboraran els pastissers de la comarca.

Les entrades tenen un preu de 27,50 euros i es poden comprar a l’Oficina de Turisme de Puigcerdà

Parlen al vídeo: MONTSE DOLCET, REGIDORA TURISME PUIGCERDÀ

La Cerdanya, 30 de gener 2017: 800 ENTRADES PER LA FESTA DEL TRINXAT

El Pirineu avui