Fa només uns dies, l’ajuntament de Llívia va iniciar una campanya de recollida de roba d’abric per als refugiats de Lesbos. Doncs bé, la resposta de la població va ser immediata i en molt poc temps s’han pogut recollir prop de 800 quilos de roba. Des del consistori llivienc s’han mostrat molt satisfets de la resposta dels veïns i han volgut agrair la seva col·laboració, tant d’aquells que han fet una donació com els que, durant el cap de setmana, han estat classificant la roba i empaquetant-la.

S’han recollit jaquetes, gorres, forros polars, botes, jerseis o pantalons d’esquí per a adults i infants i, també , mantes i sacs de dormir. Després d’una primera entrega, aquest dilluns una furgoneta ha baixat més bosses de roba cap a una escola de Barcelona, d’es d’on es centralitza la recollida i des d’on dimecres sortirà un camió cap a Grècia.
A banda de Llívia, també s’han instal·lat punts de recollida a Bellver i a Das. 

Parlen al vídeo: ELIES NOVA, ALCALDE DE LLÍVIA

El Pirineu avui