Durant quatre setmanes la biblioteca de Tremp gaudirà de l’ajut dels bibliotecaris més petits. Durant una hora a la setmana l’anomenat “Grup B” de la biblioteca, format per deu nens i nenes de 9 a 12 anys, ajudaran a l’equip A realitzaran tasques típiques de gestió d’una biblioteca, com ordenar els llibres o organitzar expositors.

Els infants podran veure la biblioteca des d’un nou punt de vista, molt diferents del que estan acostumats com a usuaris. En el taller també es vol incentivar la lectura als infants i crear un vincle entre la biblioteca i els integrants d’“equip B”.

Durant el primer dia, els nens i nens van conèixer de primera mà totes les instal·lacions de la biblioteca, el seu funcionament i els codis d’organització dels llibres.

El taller durarà tot un més i els infants estaran en tot moment supervisats per l’Ariadna Lladós, organitzadora i dinamitzadora d’aquesta proposta tan atípica.

Parlen al vídeo: ARIADNA LLADÓS, ESTUDIANT PRÀCTIQUES – CÈLIA, INTEGRANT “EQUIP B” – JAN, INTEGRANT “EQUIP B”

El Pirineu avui