La Biblioteca de Tremp ha arrancat per tercera edició el concurs “Música de vi” dins el marc d’activitats del cicle Biblioteques amb DO. Aquesta proposta vol donar a conèixer els vins de la comarca fomentant la participació popular.

La iniciativa planteja als participants relacionar un dels vins proposats del concurs amb una melodia. Els vuit vins seleccionats pel concurs procedeixen dels diferents cellers pallaresos.

El concurs està dirigit, tant a amants de la viticultura com amateurs, ja que el concurs no només valora el connexement del vi, també es valora l’originalitat del maridatge i l’argumentació que els participants fan per explicar la correlació entre el vi seleccionat i la música.

Aquesta iniciativa està recolzada pel programa “Al Teu Gust”, l’Ajuntament de Tremp i l’Escola Municipal de Música de Tremp, a més dels diversos cellers del Pallars. Els maridatges es podran presentar fins al dia 05 de febrer.

Parlen al vídeo: LAURA FUSES, DIRECTORA BIBLIOTECA PÚBLICA MARIA BARBAL

El Pirineu avui