El Consell Comarcal de l’Alta Ribagorça ha inaugurat dues rutes per raquetes de neu situades als límits del municipi de Durro. Els dos itineraris es poden realitzar amb familia, ja que les rutes estan molt ben senyalitzades i no requereixen un esforç significatiu.

Les dues rutes s’inicien i finalitzen al costat de la carreta, a 800 metres de l’Estació d’Esquí de Boí Taull.

Una aposta per tota aquella gent que busca una via diferent per gaudir de la neu i del paisatge.

Diferenciades per colors, els excursionistes poden seguir sense dificultat les fites de l’itinerari que recor els límits del terme de Durro. La localització de les rutes és excel·lent, ja que el risc d’allaus és mínim.

Els diversos establiments de lloguer de material de neu i l’oferta de guies per recórrer els itineraris, fan que les raquetes sigui una opció d’activitat molt atractiva per les famílies.

Parlen al vídeo: ALFONS DUAT, CONSELLER TURISME ALTA RIBAGORÇA

El Pirineu avui