La Seu d’Urgell ha tancat aquest cap de setmana de la festivitat de Reis la programació nadalenca de ‘El Món Màgic de les Muntanyes’ -iniciada el passat 3 de desembre amb un gran èxit de participació dels urgellencs i urgellenques de totes les edats en les prop de 60 activitats proposades.
La regidora de Festes i Tradicions i Infància i Joventut de l’Ajuntament urgellenc, Sílvia Iscla, en fa una “molt bona valoració” respecte a l’acceptació de les propostes lúdiques i festives d’aquesta edició.

També cal remarcar l’espectacular arribada dels Reis d’Orient fent ràfting pel Parc Olímpic del Segre, i la innovadora presència del Sr. Pipa al que els més petits de casa hi van poder lliurar personalment el seu xumet.

I, a banda de les activitats festives, els dolços també han estat protagonistes en el Món Màgic de les Muntanyes.

Parlen al vídeo: SÍLVIA ISCLA, REGIDORA DE FESTES

Alt Urgell, 9 de gener 2017: “EL MÓN MÀGIC DE LES MUNTANYES” HA ESTAT TOT UN ÈXIT

El Pirineu avui