Les estacions d’esquí catalanes han rebut centenars d’esquiadors durant aquestes festes de Nadal, tot i la falta de nevades. Pel que fa a les estacions cerdanes, Masella i La Molina fan un balanç positiu d’aquests dies i reconeixen que aquesta temporada és millor que l’anterior, marcada per les altes temperatures i la manca de neu. En el cas de Masella, el complex ha fregat els 10.000 esquiadors els dies de més afluència, és a dir, del 27 al 30 de desembre i el 2, 3 i 4 de gener.

Des de Masella vinculen les bones xifres a la gran quantitat de quilometres esquiables que ofereix el domini Alp 2500, format per les dues estacions.

Des de Nadal fins el 8 de gener, La Molina ha registrat 84.000 visitants, entre els esquiadors que adquireixen el forfet de dia, els abonats de temporada i els que participen en alguna activitat complementàries, com ara el tubbing. Aquesta xifra també supera la que es va aconseguir la temporada passada.

Pel que fa a les estacions d’esquí nòrdic cerdanes, Lles i Aransa han pogut obrir els seus circuits d’esquí i raquetes, mentre que Guils només ha obert el circuit de raquetes de neu. Des de Tot Nòrdic, l’entitat que agrupa les estacions de nòrdic catalanes, valoren positivament l’afluència de visitants i, a banda de francesos, han destacat la presència d’esquiadors bascos, aragonesos i navarresos.

Parlen al vídeo: XAVIER NOLLA, DIRECTOR DE MASELLA – MARTA VIVER, RESPONSABLE COMUNICACIÓ LA MOLINA

El Pirineu avui