Aquest dissabte s’ha presentat a Sort les novetats que ofereixen la temporada d’esquí 2016 -2017 de les estacions d’Espot i Port Ainé.

L’acte ha comptat amb la presència del President de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, Enric Ticó i altres personalitats polítiques de les comarques pallareses.

Aquesta és la primera vegada que es du a terme la presentació de temporada al Pallars, ja que els anys anteriors s’havia organitzat a Barcelona. L’acte ha comptat amb música en directe, sortejos i obsequis pels assistents.

La climatologia i el gruix de neu han estat decisius pel bon inici de temporada, que segons Enric Ticó repercutiran de forma positiva als interresos de la comarca.

Les novetats més destacades de les estacions han estat: la remodelació de la terrassa de la cafeteria 2000 d’Espot; i la modernització de les habitacions de l’hotel de l’estació de Port Ainé, a més de renovar tot el material de lloguer.

A causa de la gran competència de pistes d’esquí franceses, el Grup FGC ha reduït el preu del forfet de temporada, a més d’oferir una gran varietat de productes més asequibles per apropar la neu a tots els públics.

Parlen al vídeo: ENRIC TICÓ, PRESIDENT FERROCARRILS GENERALITAT CATALUNYA – XAVIER BIGORDÀ, DIRECTOR SKI PALLARS

El Pirineu avui