Aquest divendres el Consell Comarcal de l’Alta Ribagorça ha celebrat els XII Premi Jove Emprenedor/a de l’Alta Ribagorça, on es reconeix l’esforç dels joves empresaris de la comarca que durant l’any han iniciat un projecte empresarial que repercuteix en el creixement econòmic de la comarca.

Un premi que valora el potencial del jovent que sovint, en un entorn rural com l’Alta Ribagorça, posar en marxa un negoci, no és fàcil.

Els guanyadors d’aquesta 12a edició han estat Jordi Bret amb el primer premi pel projecte Aitana Berries, Frambuesas del Pirineo, una empresa de producció i distribució de fruits del bosc per al consum i l’elaboració de productes agroalimentaris.

El segon premi ha estat per Alfons Ruiz pel Centre Caní Buixits Alt Pirineu, un espai destinat a l’ensinistrament caní, ja sigui per millorar la conducta d’un gos perillós o formar gossos de treball.

En l’acte també s’ha fet entrega d’un premi adreçat a la trajectòria laboral d’una dona de la comarca. Enguany, la guanyadora ha estat Emilia Ricou de 82 anys per la gestió del restaurant Miravet de les Bordes obert el 1981.

Parlen al vídeo: JOSEP LLUÍS FARRERO, PRESIDENT CONSELL COMARCAL ALTA RIBAGORÇA – ALFONS RUIZ, CENTRE CANÍ BUIXITS ALT PIRINEU

El Pirineu avui