Aquest divendres, finalment, s’ha iniciat la temporada de neu amb l’obertura de les estacions de l’Alt Pirineu. La neu temprana ha afavorit un inici de temporada amb 10 pistes obertes a Port Ainé i 13 a Espot, durant la setmana s’espera obrir la resta de pistes.

La temperatura i el bon clima van fer arribar els primers esquiadors. Entre avui i demà s’espera l’arribada de més esquiadors, però és amb el pont de finals de setmana on es preveu el gruix fort, arribant als 1000 esquiadors diaris a Port Ainé i 700 a Espot.

Les millores més destacades que podrem observar aquest any a Port Ainé són: una via d’accés a pistes molt més segura; la renovació de tot el material d’esquí i snow de lloguer i la remodelació de la segona planta de l’hotel.
A Espot s’ha reformat la terrassa de la cafeteria 2000 i s’ha ampliat i millorat l’espai de competició.

En el cas de l’Estació de Boí Taüll va iniciar la temporada, ahir divendres, amb l’entrada gratuïta a tots és esquiadors que s’aproximessin a pistes.

Parlen al vídeo: BERNAT BAYLINA, DEPARTAMENT COMERCIAL ESQUÍ PALLARS ESPOT I PORT

El Pirineu avui