El projecte GLOBALleida ha reunit una vintena d’empresaris del sector turístic, provinents de comarques com la Noguera, el Solsonès, els Pallars o la Vall d’Aran, a l’oficina de turisme del Consell Comarcal del Pallars Sobirà per presentar una segona jornada sobre el creixement econòmic del Pirineu i Prepirineu mitjançant una bona gestió del sector turístic.

En les jornades s’ha sintetitzat les conclusions d’un estudi previ sobre el clúster del turisme Actiu i els aspectes en què s’ha de millorar, com ara la desestacionalització i el desenvolupament empresarial.

Les diverses institucions del terme s’han sumat positivament a aquest projecte que junts esperen poder impulsar el turisme del Pirineu d’una forma racional i duradora.

Aquest projecte liderat per GLOBALleida compta amb el suport del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida i el cofinançament del SOC (Servei d’Ocupació de Catalunya).

Parlen al vídeo: ORIOL ORÓ, CONSELLER DELEGAT GLOBALLEIDA – EDUARD RIBAS, SOCI CLUSTER DEVELOPMENT – LLÀTZER SIBÍS, PRESIDENT CONSELL COMARCAL PALLARS SOBIRÀ

El Pirineu avui