Tres cuiners amb cinc estrelles Michelin; Roca, Jubany i Matsuhisa han cuinat junts en un show-cooking per 160 assistents al restaurant de l’hotel Hermitage de Soldeu, al Principat d’Andorra.
Tots els cuiners participants han cuinat per celebrar amb una festa gastronòmica els 10 anys de l’ hotel andorrà.

Joan Roca, ha afirmat que fer aquest tipus d’esdeveniments es una manera de popularitzar el gust pels fogons i la cuina de km 0.

Nandu Jubany, regenta el restaurant Origen del mateix hotel Hermitage, Hideki Matsuhisa, el Koy Shunka de Barcelona, i Koy Hermitage, i, Joan Roca, el Celller de Can Roca a Girona.

Per poder degustar els plats de la “Jam session” culinària d’aquesta trobada de mestres cuiners i gurmets, cada assistent va desembutxacar 275 euros.

Parlen al vídeo: NANU JUBANY, REST. ORIGEN – JOAN ROCA, REST. CAN ROCA – HIDEKI MATSUHISA, KOY HERMITAGE

El Pirineu avui