L’esquiador i músic Gabriel Gorce, el grup de música Pam Tumaka’t i els col·laboradors en diverses entitats i associacions Àlex Rubio i Maria Fitó són els finalistes de la segona edició del concurs Joves Talents, que impulsa l’Àrea de Joventut de Puigcerdà. Es tracta d’un reconeixement a l’esforç i la implicació dels joves d’entre 14 i 30 anys, ja sigui en l’àmbit cultural, esportiu o social.

Una vegada es van proposar els candidats a Joves Talents, ja sigui des de l’Àrea de Joventut o des de les propostes que van fer els seus companys, es van donar a conèixer els seus perfils i aficions a través de les xarxes socials. D’aquesta manera, tothom que ho vulgui pot decidir quin dels quatre finalistes es mereix el reconeixement.

Les votacions es poden fer clicant a l’enllaç que hi ha penjat a pàgina de Facebook de l’àrea de Joventut fins el proper 30 de novembre. De moment, ja s’han comptabilitzat 500 vots. El guanyador es coneixerà el dia 2 de desembre, en un acte que tindrà lloc al museu Cerdà de Puigcerdà. El Jove Talent rebrà un premi en metàl·lic de 200 euros i els altres tres finalistes de 100 euros. Recordem que l’any passat els patinadors del Club Patinatge Artístic Puigcerdà van ser els guardonats.

Parlen al vídeo: CARME MAS, REGIDORA CIUTADANIA I BENESTAR PUIGCERDÀ

El Pirineu avui