Des de fa tres anys, el Consell Comarcal de l’Alta Ribagorça i l’estació d’esquí Boí Taüll, amb el suport de la Generalitat de Catalunya, ofereixen grans descomptes en la compra de forfet de temporada pels habitants de la comarca.

Aquesta iniciativa és un acord per facilitar als habitants de l’Alta Ribagorça de poder gaudir de la neu i l’esport a preus més assequibles.

Aquesta iniciativa pretén incentivar als ciutadans de l’Alta Ribagorça a desplaçar-se a l’estació d’esquí de la comarca i no optar per altres estacions de la zona, com el Skycenter d’Aragó o l’Estació de Cerler.

Des del consell també s’ofereix el servei de transport fins a pista. Durant els mesos que dura la temporada d’esquí tots els caps de setmana s’introdueix un autocar que passa pels diferents pobles de la comarca per facilitar als habitants el desplaçament fins a pistes.

Parlen al vídeo: JOSEP LLUÍS FARRERO, PRESIDENT CONSELL COMARCAL ALTA RIBAGORÇA

El Pirineu avui