Aquest dimecres s’ha iniciat a Tremp el projecte pilot “Fem Dansa”, una iniciativa de l’Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya per posar la dansa i els espectacles a l’abast de tothom, a més d’ampliar la xarxa d’estructures i espais d’exhibició.
Una iniciativa que apropa produccions mitjanes de dansa a tots els públics perquè puguin gaudir-la i apreciar-la. El projecte es va proposar a molts ajuntaments de Catalunya, on solament quatre s’han sumat a la iniciativa. Tremp n’és un d’ells.

El programa ofereix 4 espectacles de dansa repartits en quatre setmanes.
Aquest dimecres es va iniciar el programa amb l’espectacle “Explica Danza” del ballarí Toni Jodar.
Un projecte que s’especialitza a formar i donar nocions de la dansa i l’evolució d’aquesta al llarg dels anys, mentre que el ballarí Toni Jodar representa de primera mà aquests canvis en el llenguatge del cos.

La pròxima funció del programa “Fem dansa” la protagonitzarà la ballarina Mar Gómez amb l’espectacle “Heart Wash” el dissabte 19 de novembre a la Rambla Dr. Pearson.

Parlen al vídeo: MARIA PILAR CASES, REGIDORA CULTURA TREMP – BEATRIU DANIEL, GESTORA ARTISTICA – TONI JODAR, BALLARÍ

El Pirineu avui