L’estació de La Molina ja té data per iniciar la temporada 2016-2017. Serà el proper dissabte 26 de novembre, sent la primera estació del Grup Ferrocarrils de la Generalitat en obrir. Les baixes temperatures dels darrers dies han permès posar en marxa els canons fins arribar als 25.000 metres cúbics de neu. Aquest és l’aspecte que presentava aquest dijous la zona de Pista Llarga, on treballadors de l’estació han començat a col·locar les xarxes i la resta d’elements de seguretat per tenir-ho tot a punt de cares a l’obertura.

El complex ha invertit enguany en la millora de la producció de neu per garantir la seva qualitat al llarg de la temporada. Pel que fa als forfets, els responsables de l’estació han volgut oferir preus més assequibles als esquiadors.

La venda dels forfets de temporada ja està en marxa i els clients que l’adquireixin abans del 2 de desembre podran beneficiar-se d’un descompte. Aquest cap de setmana el Grup FGC serà present al Let’s Snow BCN al poble Espanyol i a la Fira de la Muntanya Vic-Collsacabra.

A banda de La Molina, dues estacions de l’Alta Cerdanya també han anunciat la data d’inici de temporada. Portè Pimorent obrirà el 25 de novembre i Font Romeu, el 3 de desembre.

Parlen al vídeo: MARTA VIVER, RESPONSABLE COMUNICACIÓ LA MOLINA

El Pirineu avui