El Departament de Territori i Sostenibilitat ha licitat la redacció dels projectes constructius per a la millora de vuit estacions i diverses parades d’autobús a tot Catalunya, entre les quals es troba la de la Seu d’Urgell. La inversió total serà de 2,5 milions d’euros.
Aquest projecte comportarà la renovació de la marquesina, el reforç del paviment, així com també l’adequació de les instal·lacions interiors de l’estació i la revisió i rehabilitació dels sistemes de drenatge de la infraestructura.

Cal recordar que el grup de Compromís X La Seu va sol·licitar en una moció el passat mes de maig una remodelació integral de l’estació d’autobusos de la Seu, exposant que des de la inauguració de l’equipament, l’any 1991, no s’hi ha fet cap reforma a fons.

En la votació del text es va acordar fer arribar la petició a la Generalitat de Catalunya. Durant el darrer plenari, Albert Batalla, a instàncies d’una pregunta plantejada pel regidor Toni Nadal ja va avançar que la licitació es duria a terme ben aviat

Parlen al vídeo: ALBERT BATALLA, ALCALDE DE LA SEU D’URGELL

El Pirineu avui