L’ajuntament d’Alp ha habilitat uns punts per deixar els gossos lligats en aquells establiments on no es permet l’entrada d’animals de companyia. Mentre el seu propietari o propietària fa la compra o les gestions, el seu gos s’espera fora, allà on el consistori ha col·locat aquesta placa metàl·lica.

De moment s’han col·locat una dotzena de plaques en diversos punts concorreguts del municipi, com ara l’ajuntament, la farmàcia i diversos bars i restaurants. La iniciativa ha estat molt ben acollida, tant pels propietaris de gossos com pels establiments que ja disposen d’aquest espai habilitat. El consistori alpenc instal·la gratuïtament les plaques, després de valorar-ne la necessitat i la proximitat amb un altre punt d’aquestes característiques.

Parlen al vídeo: RAMON MOLINER, ALCALDE D’ALP

El Pirineu avui