Més de 150 persones han assistit a Esterri d’Àneu a la tercera edició de les Jornades per a l’Excel·lència a l’Alta Muntanya. Una proposta que reuneix professionals de diferents sectors per a tractar temes d’interès amb l’objectiu de donar els coneixements necessaris per a propulsar el territori cap a un futur.

L’objectiu de les jornades és crear un espai de debat i reflexió per a ampliar i buscar nous punts de vista, per a enfocar estratègies de futur que impulsin el territori, tant a petita com a gran escala.
Cada any les jornades tracten un tema específic. Enguany les jornades s’han centrat a tractar el tema de les infraestructures i les comunicacions, la forma en com afecten el territori i quin enfoc s’hauria d’adoptar per a millorar-les.

Les Jornades per a l’Excel·lència estan dirigides a empresaris del territori, per a què des del mateix territori és creïn iniciatives i projectes que ajudin a activar les comarques.

Parlen al vídeo: JESÚS MONTOLIU, PRESIDENT ASSOCIACIÓ JORNADES EXCEL·LÈNCIA – JACINTO BONALES, HISTORIADOR I PONENT JORNADES EXCEL·LÈNCIA

El Pirineu avui