Des del dia 13 de setembre a Salàs del Pallars es pot anar a visitar l’exposició “Dinosaures de Catalunya” una exposició creada per l’Associació Geoparc Conca de Tremp, l’Institut Català de Paleontologia i el Museu de la Conca Dellà que anirà itinerant per les diferents localitats de la zona.

L’exposició commemora els cent anys de les excavacions de dinosaures a Catalunya. Durant la construcció de la presa de Talarn es va descobrir una part de fèmur d’un tiranosaure de 70 milions d’anys d’antiguitat, convertint-se en la primera resta de dinosaure trobada a Catalunya.

Aquesta mostra es una de les activitats organitzades per promoure el projecte Geoparc Conca de Tremp que proposa un model per potenciar el territori des de l’àmbit geogràfic i social.

L’exposició es pot visitar al Casal Sant Pere de 18 a 20 h cada dia fins al 13 d’octubre.

Parlen al vídeo: ROSALIA FARRÉ, REGIDORA CULTURA SALÀS DEL PALLARS

El Pirineu avui