La Junta de Govern Local de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell ha aprovat aquest dilluns la convocatòria de les subvencions per a rehabilitar i pintar porxos i façanes d’edificis del carrer Major i del carrer dels Canonges al centre històric de la ciutat.
El tinent d’alcalde d’Urbanisme de l’Ajuntament urgellenc, Jesús Fierro, remarca que aquesta convocatòria “té la voluntat de millorar-ne la seva conservació, ja que és indubtable que són un dels elements més representatius de la Seu d’Urgell

A partir del dilluns 19 de setembre, i fins el 19 d’octubre, es podran presentar les sol•licituds per accedir a aquestes subvencions a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament urgellenc. Aquesta convocatòria compta amb una partida pressupostària total de 50.000 euros.
Els ajuts s’atorgaran per ordre de presentació de les sol•licituds a l’OAC de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell i que compleixen amb tota la documentació que es demana.

Parlen al vídeo: JESÚS FIERRO, TINENT D’ALCALDE D’URBANISME

El Pirineu avui