Després de només sis mesos de l’obertura de l’itinerari de natura que ressegueix el pantà de Sant Antoni enllaçant les poblacions de Salàs de Pallars i La Pobla de Segur, ja l’han utilitzat unes 3000 persones.

Aquest projecte aporta un valor afegit al model turístic de la zona basat en la natura i el turisme sostenible i es preveu que amb l’arribada de l’estiu encara augmenti més aquesta xifra d’usuaris de la ruta.
Es tracta d’un recorregut de prop de 7 kilòmetres i amb poc desnivell, fet que permet passejar-hi persones de totes les edats a peu on en bicicleta, a més facilita l’accés a zones de bany fins ara poc visibles i dóna a conèixer una cara de l’embassament que quedava amagada.

Des del consell es planteja la col·locació d’un comptador automàtic d’usuaris per tenir un recompte més acurat dels usuaris del sender.

Parlen al vídeo: CONSTANTE ARANDA, President C.C. Pallars Jussà

El Pirineu avui