Els joves alturgellencs podran participar aquest estiu en sortides a peu, running, caminades a la llum de la lluna, i conversar en diferents idiomes, gràcies al programa d’oci alternatiu “Insomni”, que enguany duu per lema ‘100% ESTIU, 100% SALUT’.

Els serveis de Salut i de Voluntariat Europeu de l’Oficina Jove de l’Alt Urgell han organitzat la cinquena edició consecutiva del programa INSOMNI, que engloba prop de 40 dies d’activitats d’oci saludable adreçades als joves de la Seu i comarca per als mesos de juliol i agost.

L’INSOMNI d’aquest estiu s’ha programat amb la complicitat i l’estreta col·laboració del jove voluntari europeu Artürs Rundzans, així com d’altres agents del territori com Nordic Walking-Nordic Esport; Muntanya d’Alinyà, Espai Ermengol, Herbes i Coses, Parc Natural de l’Alt Pirineu, entre d’altres.

Respecte de la franja d’edat, a la Seu d’Urgell no hi posen límit, el que importa es tenir ganes de fer coses, i s’anima al jovent de la Seu i comarca a participar i gaudir de les activitats programades dins d’INSOMNI.

Per més informació i inscripcions es pot demanar a salut.alturgell@oficinajove.cat, trucar al 973.35.56.08, enviar un Whatsapp al 607.866.902 i seguir el Facebook de l’OJAU – Oficina Jove de l’Alt Urgell.

Parlen al vídeo: SÍLVIA ISCLA, regidora de joventud de La Seu d’Urgell

El Pirineu avui