L’Alta Ribagorça ja té senyalitzat el punt d’inici del camí que puja als faros des del poble. Cada un dels 10 pobles fallaires disposa d’un cartell amb informació sobre les seves falles i l’itinerari de natura que cada baixada segueixen els fallaires.

El projecte Camins de Foc, naix amb la idea és convertir-ho en un atractiu turístic durant tot l’any tant cultural com natural.

Aquest és la primera fase d’un projecte de senyalització d’itineraris fallaires molt més ampli que contempla la col·locació de panells explicatius a cada faro i marques al llarg del recorregut. La senyalització s’ha fet coincidir enguany amb la declaració de les falles Patrimoni Immaterial de la Humanitat. L’Alta Ribagorça té 10 pobles fallaires que baixen des de mitjans de juny fins finals de juliol.

Parlen al vídeo: JOSEP LLUÍS FARRERO, President C.C. Alta Ribagorça

El Pirineu avui