Un any més, el consell comarcal del Pallars Jussà organitza el Festival del Romànic i dels Castells de Frontera. Una iniciativa que enllaça la cultura musical amb el patrimoni del territori oferint tres concerts en ubicacions tan espectaculars com els Castells de Llordà o Mur i l’església de Llimiana.

A banda però dels emplaçaments on es realitzen els concerts del festival, el Pallars Jussà gaudeix d’una gran riquesa patrimonial tant de castells com d’esglésies.

El castell de Llordà és l’encarregat d’acollir la inauguració del festival aquest diumenge amb l’Ensemble Fortuna d’un gran tempo amb una proposta instrumental i vocal de música del renaixement mediterrani, el seguirà el Cor d’Amics de la Unió a Castell de Mur el 10 de juliol i tancarà el certamen l’Orfeó de Tremp a l’església de Llimiana el 24 de juliol.

Parlen al vídeo: CONSTANTE ARANDA, President C.C. Pallars Jussà

El Pirineu avui