Ja es pot veure en diferents punts de la zona del projecte Geoparc Conca de Tremp-Montsec les senyalitzacions que indiquen què és un territori geoparc. Es tracta d’una tipologia homogènia pels diferents espais i fàcil d’identificar que forma part d’un mateix projecte però que al mateix temps es diferencia segons la finalitat del plafó.

Les portes d’entrada contenen informació general sobre el geoparc, la xarxa mundial de geoparcs, i fa un incís en les principals infraestructures i el patrimoni de la zona. També està senyalitzat ja la ruta de Collegats i una porta d’entrada a l’arribada del tren de La Pobla de Segur. La idea és que a cada punt d’interès hi hagi una explicació sobre el patrimoni del qual es pot gaudir in situ.

Parlen al vídeo: GONZALO RIVAS, Director científic Associació Geoparc Conca de Tremp-Montsec – CONSTANTE ARANDA, Vicepresident Associació geoparc Conca de Tremp-Montsec

El Pirineu avui