L’espai Ceretània ha acollit aquest dimecres la presentació del 9è Cicle de Jazz de Bolvir que, com en les passades edicions, serà gratuït i tindrà lloc durant els quatre dimecres del mes d’agost. L’equip de govern continua apostant per oferir aquest cicle, que cada any compta amb intèrprets d’alt nivell.

Es preveu que els concerts, que es faran al poliesportiu de la localitat, tornin a reunir veïns, segons residents i visitants i que aquesta nova edició del cicle de jazz arribi als 2.000 assistents de l’any passat.

El programa d’enguany arrencarà el 3 d’agost amb l’actuació de Swingset i Monica George. El dia 10 serà el torn d’Aishah Davis Quintet i Agustí Burriel i el 17 actuaran Les Notembulles i Lluís Coloma Trio. Big Mama Montse, Riqui Sabates Band i la Sister Marion posaran punt i final al cicle el 24 d’agost.

Paral·lelament, aquest dimecres també s’ha presentat el segon festival B! de Bolvir, on actuaran Lax’n Busto i Obeses. Serà el 6 d’agost i l’entrada serà gratuïta. A més, també s’han donat a conèixer altres propostes culturals per aquest estiu, com ara el Liceu a la Fresca el proper 8 de juliol o un taller sobre el ferro que es farà a l’Espai Ceretània de l’1 al 7 de juliol.

Parlen al vídeo: BARTOMEU BAQUÉ, ALCALDE DE BOLVIR

El Pirineu avui