Aquest migdia, la consellera de governació, Meritxell Borràs, ha visitat les obres de construcció de la piscina de Sort que es preveu acabar al novembre. Un equipament llargament reivindicat a la comarca i que després que el projecte estigués molt temps parat per manca de pressupost, s’ha reconduït de piscina coberta a piscina descoberta.

També s’ha parlat amb la consellera sobre l’estat dels accessos a nuclis, ja que hi ha nuclis, com el cas de Baiasca, que el pas de vehicles ha quedat tallat i on cal l’entesa entre diferents administracions per solucionar el problema.

També se li ha mostrat a la consellera el projecte de millora del Camp de Regates de Sort de cara al mundial de piragüisme del 2019.

Parlen al vídeo: RAIMON MONTERDE. Alcalde de Sort – MERITXELL BORRÀS,Consellera de governació

El Pirineu avui