La sisena edició de la Copa Cerdanya de futbol sala, que es disputarà del 24 al 26 de juny, tornarà a reunir un miler de nens, nenes i joves d’entre sis i dinou anys. El torneig, que vol fomentar la pràctica de l’esport i la convivència entre els participants, ha anat creixent des dels seus inicis i ha passat dels 23 equips de la primera edició als 94 d’enguany. Des de l’organització han hagut de marcar un topall, ja que han estat molts els equips que han volgut participar al campionat.

La majoria dels equips formen part de clubs i associacions esportives de Catalunya, però també hi ha participants d’arreu de l’estat espanyol. A més, per primera vegada dos equips internacionals, concretament d’Ucraïna, disputaran el torneig. Durant els dies de competició, la Copa Cerdanya mourà unes 2.000 persones, comptant els jugadors, els tècnics i les seves famílies. Això representa un impacte econòmic positiu per a la comarca, en una època amb poca afluència de visitants.

En total es disputaran 194 partits als pavellons de Bellver, Bolvir, Ger, Llívia i Puigcerdà.

Parlen al vídeo: ANDREU FALOMÍ, DIRECTOR ESPORTIU COPA CERDANYA

El Pirineu avui