EL CONDICIONAMENT DE LES PISTES DE TENNIS,
LA PROPOSTA MÉS VOTADA DELS PRESSUPOSTOS PARTICIPATUS

L’Ajuntament de la Seu d’Urgell durà a terme les 6 propostes més votades per la ciutadania en els Pressupostos Participatius. De les 40 propostes que es van posar a votació popular, la que ha obtingut més vots per part de la ciutadania (86 concretament), ha estat el condicionament de les pistes de tennis municipals.
Aquesta actuació és durà a terme amb un cost aproximat d’uns 40.000 euros.

Les següents propostes seleccionades per ordre de vots obtinguts han estat: posar material que no rellisqui a les baixades dels passos de vianants, la revisió i regulació dels passos de vianants de la ciutat per tal de garantir la màxima visibilitat al accedir als mateixos, i anivellar arran de vorera els forats on hi ha arbres amb material persistent.
També es replantaran arbres als forats on ara no hi ha res, i es farà un “camí amic” per tal que els infants puguin anar sols a l’escola.

En aquest procés participatiu s’han obtingut un total de 1.417 vots, molt superiors als 863 obtinguts en la primera edició dels Pressupostos Participatius celebrats l’any passat. Per tal de dur a terme les accions més votades l’ Ajuntament urgellenc invertirà 100.000 euros del pressupost municipal del 2016.

Parlen al vídeo: Anna Vives, tinent d’alcalde Participació Ciutadana

El Pirineu avui