El consori d‘atenció a les persones i la biblioteca Sant Agustí ens conviden a gaudir del més típic d”Itàlia.

Els amants d’Itàlia, o els qui vulguin conèixer quelcom més aquest país i les seves tradicions, es poden apropar a la biblioteca Sant Agustí per veure quins són els objectes típics italians, i participar de diverses activitats, que com el nom de la proposta indica: “Obre una finestra a Itàlia”. Per començar, han ofert un espectacle de titelles a càrrec de Marduix Teatre.
Els actes i activitats obertes al públic continuaran fins al 25 de Maig

Aquesta és una de les bones iniciatives de la biblioteca, a més de les visites que s’estan fent fins a final de maig i on els nens de totes les edats s’ho passen molt bé fent tallers de treballs manuals o escoltant contes.

La Finestra a Itàlia clourà amb un taller de màscares venecianes i antifaços que se celebrarà el 25 de maig en aquest lloc ple d’ histories.

Parlen al vídeo: LOURDES ESTEVE,directora biblioteca Sant Agustí

El Pirineu avui