Malgrat la pluja del diumenge a la tarda, Tremp ha celebrat durant tot el cap de setmana la seva cinquanta-dosena fira de Primavera, un esdeveniment multisectorial que agrupa tant el sector econòmic de Tremp i comarca com expositors d’altres indrets que es volen donar a conèixer a la zona. Enguany la fira ha comptat amb la presència del conseller d’empresa i coneixement, Jordi Baiget, que ha elogiat el dinamisme dels productors i empreses locals.

A més Tremp ha aprofitat la fira de Primavera per fer difusió d’un projecte que vol dinamitzar la zona a través de la seva riquesa geològica. El projecte geoparc ha estat present a la fira durant tot el cap de setmana.

Precisament la iniciativa geoparc té una repercussió més enllà de les ciències de la terra i vol potenciar el sector econòmic lligat al territori.

També s’ha fet coincidir la fira amb la primera trobada de bestiari de foc al Pirineu, Pallars de Foc, on diverses bèsties d’arreu de Catalunya s’han exposat durant el dia i han fet una cercavila nocturna.

Parlen al vídeo: JORDI BAIGET, Conseller empresa i coneixement – JOAN UBACH, Alcalde de Tremp – ANNA RITZ, Regidora promoció econòmica

El Pirineu avui