Aquest dimecres s’han presentat els tres nous projectes turístics en els que treballa el Patronat de Turisme de Cerdanya conjuntament amb la iniciativa privada i que tenen com a objectiu principal la promoció turística de la vall. El primer és el ‘Camins de Cerdanya’, que busca aprofitar els recursos naturals per crear un producte atractiu per als visitants i que posi en valor el patrimoni natural, cultural i gastronòmic. La primera acció promocional d’aquest projecte és el ‘Cerdanya Happy Walking’, que es durà a terme del 8 al 12 de juny. Durant quatre dies es podran realitzar nou rutes de senderisme, amb preus promocionals d’entre 6 i 10 euros i que inclouran l’excursió guiada, a més d’un kit del senderista, concursos i un tast de productes de la comarca.

El tercer projecte projecte que s’ha presentat és el ‘Cerdanya 19’, que tindrà lloc els dies 3, 4 i 5 de juny. Durant aquests dies, els allotjaments, restaurants, comerços i les empreses de serveis turístics oferiran un preu especial de 19 euros per els adults i 12 per als infants. La iniciativa busca atraure clients en èpoques amb poca afluència de visitants.

Parlen al vídeo: MONTSE CORONAS, DIRECTORA PATRONAT TURISME CERDANYA

El Pirineu avui