La companyia Andorra Airlines continua sense donar senyals de vida dues setmanes abans del seu primer vol a l’Aeroport Andorra-La Seu.

Els seus responsables van anunciar a principis de febrer que la companyia iniciaria la seva activitat comercial durant el mes d’abril. A mesura que s’acostava la data començaven a sorgir els dubtes sobre les possibilitats que aquest vol es dugués a terme. En un primer moment, el Periòdic d’Andorra va anunciar que el vol inaugural es faria el 30 d’abril en una connexió Madrid-La Seu. Posteriorment, el Diari d’Andorra avançava que aquest vol s’endarreria fins al 7 de maig.

Encara s’han conegut més informacions sobre Andorra Airlines aquests dies, un article de Crónica Global sobre l’empresa de l’exregidor del PP, Jorge Soriano, recull dades del registre mercantil que segueix sense donar símptomes d’activitat. La matriu d’Andorra Airlines continua tenint només 15.880€ de capital social, una quantitat insuficient per fletar vols comercials i que fan inviable l’operativa de la companyia.

Un fet que posa en dubte les previsions que el mateix Soriano va anunciar el dia 2 de febrer en roda de premsa.

Recordem que a l’acte de presentació d’Andorra Airlines al Centre de Congressos d’Andorra la Vella els seus responsables van afirmar que la companyia transportaria 24.000 viatgers repartits en 500 vols en els seus primers 12 mesos d’activitat. A més, preveien invertir fins a 60 milions per poder comprar fins a 5 avions en 3 anys.

Parlen al vídeo: JORGE SORIANO, President Andorra Airlines

El Pirineu avui